Mooie mijlpaal: 5.000 volgers voor Leidschendam-Voorburg.tv

In tijden van crisis is het ook wel eens leuk om een positief bericht te kunnen plaatsen. We zijn verheugd om te kunnen schrijven dat we anderhalf jaar na de start van Leidschendam-Voorburg.tv gegroeid zijn naar 5.000 volgers op Facebook. Daar zijn we heel erg trots op.

Inwoners komen samen
Ook in tijden van crisis zien we dat jij als inwoner van Leidschendam-Voorburg bij ons komt voor het nieuws. Dat vinden we fantastisch, want het succes van het nieuwsplatform maken we samen. De vele reacties en likes op de berichten motiveren ons uiteraard om met ons team iedere dag het nieuws te blijven brengen met veel enthousiasme.

Grootste nieuwsplatform van Leidschendam-Voorburg
Leidschendam-Voorburg.tv is al meer dan een jaar met afstand het meest gelezen nieuwsplatform van de gemeente met echte volgers en enkel lokaal nieuws uit de gemeente. Een team van 15 gedreven journalistieke krachten is dagelijks op pad om video’s te maken en mooie artikelen te schrijven. Dat blijven we ook doen.

Niet alleen online
Leidschendam-Voorburg.tv werkt ondertussen samen met Haaglanden TV. Hierdoor worden alle reportages in Leidschendam-Voorburg uitgezonden via kanaal 44 van Ziggo. Daarnaast is Leidschendam-Voorburg.tv ook actief op Twitter en Instagram.