Nieuwbouw ‘Hethuis’ kan van start gaan

WoonInvest heeft ingestemd met het besluit voor de nieuwbouw van ‘Hethuis’. In dit project wordt aangepaste huisvesting gerealiseerd voor 18 jongvolwassenen met een beperking in de wijk De Heuvel aan de Dobbelaan 10 in Leidschendam.

Direct aan de slag
Wooninvest start per direct met de realisering van het project. De gemeente Leidschendam-Voorburg ondersteunt het initiatief van harte en heeft inmiddels een bouwvergunning afgegeven. De nieuwbouw van Hethuis is naar verwachting medio september 2020 afgerond.

Wooninvest is verheugd
Marianne Straks van Wooninvest is blij om te kunnen helpen bij de realisatie van het initiatief: “ Ik wens alle toekomstige bewoners van Hethuis een fijne toekomst. Want daar gaat het uiteindelijk om!“

”We kijken uit naar een geweldige toekomst”
Voorzitter Migiel van Lier van Stichting Hethuis: “Na een lange zoektocht zijn wij, als ouders van de toekomstige bewoners van Hethuis, ontzettend dankbaar dat we dit project nu écht gaan starten. In WoonInvest en de gemeente Leidschendam-Voorburg hebben wij fantastische partijen gevonden die ons helpen om dit schitterende project te realiseren. Wij kijken ernaar uit om samen met hen en de nieuwe buren van Hethuis een geweldige toekomst tegemoet te gaan.”