Nieuwe deelauto’s rijden nu ook rond in Leidschendam-Zuid

Vanaf deze week krijgt mobiliteit in Leidschendam-Zuid een handigheidje erbij met de introductie van deelauto’s door Mywheels. Dit initiatief, gericht op het verbeteren van vervoer binnen en buiten de gemeente, streeft naar een prettige, veilige en milieuvriendelijke ervaring voor alle inwoners.

Mywheels
Met de lancering van Mywheels kunnen inwoners nu eenvoudig deelauto’s huren via een gebruiksvriendelijke app. Deze benadering maakt het niet alleen gemakkelijk om een deelauto te reserveren, maar draagt ook bij aan een snellere en groenere manier van reizen.

Niet alleen met de auto
Via de Mywheels-app hebben inwoners toegang tot een overzicht van beschikbare deelauto’s in de buurt, waardoor ze snel en efficiënt hun reis kunnen plannen. Bovendien zijn inwoners niet beperkt tot slechts één aanbieder, aangezien ze ook kunnen profiteren van de deelauto’s van Greenwheels en deelscooters van Felyx, GO Sharing en Check.

Duurzame mobiliteit
Dit initiatief ondersteunt de gemeentelijke inspanningen om duurzame mobiliteit te verbeteren en biedt inwoners flexibel en milieuvriendelijk vervoer. Met de groei van het aantal deelauto’s in Leidschendam-Zuid en de rest van de gemeente, wordt het voor iedereen gemakkelijker om zich op een sneller en makkelijker te verplaatsen.