Noorderlicht feest in het Prinsenhofpark

Op zaterdag 17 december wordt er vanaf 12:00 tot 17:00 uur een gezellige kerstmarkt georganiseerd in het Prinsenhofpark in Leidschendam. De kerstmarkt wordt om 12:00 uur feestelijk geopend door wethouder Bianca Bremer en vindt plaats bij de Prinses Carolinalaan rondom het basketbalveld en de loopplank.

Voor elk wat wils
Iedereen kan in meerdere partytenten gezellig bij elkaar komen voor een warme chocomelk en wat lekkers. Bij de kerstmarkt is er ook een foodtruck aanwezig waar je met munten eten kan halen. De munten waarmee je eten bij de foodtruck kan halen, wordt door de organisatie van het Noorderlicht feest uitgedeeld. Ook zal er een Ethiopische koffieceremonie door Haimanot Belay gehouden worden. Voor de kinderen zijn er op de kerstmarkt ook een aantal dingen te doen. Er wordt een zweefmolen geplaatst en kinderen kunnen in de politiewagen van de wijkagenten gaan zitten.

Bijzondere kerstcadeautjes
Op een kleine kerstmarkt kan iedereen bijzondere kerstcadeautjes kopen, zoals kerstpoppetjes van vilt of macramé. Ook mooie sieraden van glas, kerstengeltjes, keramiek en aquarels enzovoort zijn op de kerstmarkt te vinden. Voor de kerstmarkt zijn er nog een aantal kramen vrij om zelf leuke spullen als cadeautjes te verkopen. Aan deze kramen zijn geen kosten verbonden.

Mocht je misschien zelf iets willen verkopen op de kerstmarkt, stuur dan voor meer informatie en aanmelding een mailtje aan prinsenhofevenementen@hotmail.com