Officiële opening Mall of the Netherlands uitgesteld tot maart 2021

In oktober stond de grote opening van winkelcentrum The Mall of The Netherlands gepland in oktober van dit jaar, maar door de coronacrisis is dit uitgesteld tot maart 2021.

Te vroeg
Volgens ontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield is oktober voor veel huurders en toekomstige huurders te vroeg. Inmiddels zijn er bijna 100 retailers actief in het winkelcentrum. Westfield Mall of the Netherlands laat weten dat Levi’s, Rituals, Swiss Sense en Haribo ook een contract hebben getekend.

Nieuwe delen worden wel geopend
Projectdirecteur Teun Koek reageert tegenover Retailnews: “De uitzonderlijke pandemie die de wereld de afgelopen maanden heeft getroffen en de vele gevolgen hiervan, zoals de lockdown en het implementeren van de anderhalvemeter-regel, hebben ertoe geleid dat we het openingsevenement hebben uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2021”, aldus Teun Koek, project director Westfield Mall of the Netherlands. De komende maanden worden er wel meer delen van het winkelcentrum geopend en zullen er ook evenementen georganiseerd worden.