Ondanks wisselvallig weer Vlietdagen wederom groot succes

De Vlietdagen gingen op 17 september weer van start. Ondanks het wisselvallige weer is het evenement weer een groot succes.

Leidschendams evenement
In tegenstelling tot eerdere edities vinden alle activiteiten voor de Vlietdagen alleen nog maar plaats in Leidschendam. De gemeente heeft hiertoe besloten, zodat elk kerngebied hun eigen evenement heeft.

Het duurde door regenbuitjes even tot de grootste massa op gang kwam, maar de inwoners wisten duidelijk weer hun weg te vinden naar het centrum van Leidschendam.

Rondom de sluisjes waren er tal van activiteiten en op de Damlaan was zoals vanouds weer een markt te vinden. Op het water kon men kajakken en nieuw dit jaar was het bungee-roeien. Teams konden tegen elkaar roeien als een vorm van touwtjetrekhen, maar dan op het water.

Muziek
Net als eerdere jaren viel de live muziek weer in de smaak. Overdag waren er bands, acts, orkesten en andere artiesten. Ook ’s avonds ging het dak er weer vanaf met vaste publiekstrekkers als The Captain Midnight Band, maar ook het imposante zangtalent Berget Lewis zorgde voor een feestende menigte. Zelfs de regen op een gegeven moment kon de pret niet bederven.

Zondag
Hoewel de meeste activiteiten zaterdags zijn, gaan de Vlietdagen op zondag weer verder. De Damlaan zal wederom weer afgesloten zijn en zal vol staan geparkeerd met prachtige oldtimers. Op het kerkplein zijn weer diverse muzikale acts te vinden en rond het Damplein zijn er proeverijen bij diverse ondernemers.

Bekijk het volledige programma op leidschendamcentrum.nl/vlietdagen

SEB_4694 SEB_4735 SEB_4774 SEB_4778 SEB_4841 SEB_4786-2
<
>