Ook dit jaar uniek springkussenfestival in Leidschendam

In de laatste week van de zomervakantie van 25 tot en met 29 augustus kan je nog even helemaal uit je dak gaan tijdens het Springkussenfestival in Leidschendam bij Buitenplaats Molenwei. Vorig jaar was het festival volledig uitverkocht. De organisatie roept daarom op om niet te lang te wachten met het reserveren van kaartjes, want vol = vol.

Spelen, springen en snacken
Tijdens de week zijn er heel veel verschillende springkussens en stormbanen en ook andere leuke spellen. Daarnaast is er genoeg te snacken en eten aanwezig.

Onbezorgd genieten op het platteland
Wij spraken met Vicky van der Krogt Van Buitenplaats Molenwei: “Wij werken voor het Springkussenfestival samen met Losjes Events en Springkussenverhuur Haaglanden. Jong en oud kunnen genieten van een onbezorgde dag vol plezier in ons buiten-speelparadijs op het platteland, direct naast de snelweg. Maar je mag natuurlijk ook meerdere dagen komen. En terwijl de kids lekker springen kunnen de ouders genieten van een hapje en drankje op het grote buitenterras.”

Kaarten vooraf bestellen ivm drukte
Vanwege de vele aanmeldingen in de voorverkoop is het volgens de organisator verstandig om een plekje te reserveren. Kaarten kosten €5,95 per persoon op woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 12:00. Van 14:00 tot 17:00 kosten de kaarten €10,50 per persoon. In het weekend is het Springkussenfestival vanaf 11 uur geopend tot 16:00. Kaarten kosten dan €13,55 per persoon. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis entree.