Pastoor Wim Bakker viert 40-jarig priesterjubileum

Op zondag 12 november is pastoor Wim Bakker veertig jaar geleden ingewijd als priester. Een dag en jubileum om te vieren. Wim is de pastoor van de RK Federatie Vlietstreek die bestaat uit de parochies te Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en Den Haag.

Feest
Om het jubileum feestelijk te vieren worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op zondag 12 november is om 11.00 uur in de H. Bonifatiuskerk in Rijswijk een gezamenlijke eucharistieviering van de drie parochies, met kinderopvang en aansluitend een receptie waarbij koffie/thee met wat lekkers klaar staan. ’s Middags vindt om 16.00 uur in de HH. Petrus en Pauluskerk in Leidschendam een feestelijk korenconcert plaats, met deelname van zes koren van de Federatie Vlietstreek. Het concert wordt afgesloten met een receptie in De Haard, uiteraard vergezeld van een drankje en een hapje. Tijdens de recepties heeft ieder de gelegenheid om de pastoor persoonlijk te feliciteren.

Cadeautip
Pastoor Bakker heeft uitdrukkelijk aangegeven dat hij geen cadeaus wenst. Maar als men toch iets tastbaars wil geven, dan graag in de vorm van een bijdrage voor de Voedselbanken binnen onze gemeenten. Daarnaast vraagt hij om gebed en financiële steun voor Vronesteyn, het centrum voor de diaken- en priesteropleiding in Voorburg. Wim Bakker is twintig jaar als staflid verbonden geweest aan Vronesteyn en dit opleidingsinstituut ligt hem nog zeer na aan het hart.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de feestelijkheden. Meer informatie is te vinden op www.rkvlietstreek.nl