Politie zoekt getuigen van inbraak bij Voorburgse juwelier

In de vroege uurtjes van woensdag 12 oktober is een juwelier aan het Koningin Julianaplein slachtoffer geworden van een inbraak. De politie is op zoek naar getuigen.

Inbraakalarm
Om 03.00 uur ging het inbraakalarm af, waarna agenten zich naar de zaak haastten. Daar troffen ze gebroken glas in de gevel aan.

Voor de zaak stond een voertuig, die bij nader onderzoek gestolen blijkt te zijn. De politie heeft het voertuig in beslag genomen voor nader onderzoek.

De politie heeft de hele ochtend sporenonderzoek gedaan in en rondom de winkel. Er is niks bekend gemaakt of en wat er buit is gemaakt.

Getuigenoproep
Het onderzoek gaat verder en de politie komt graag in contact met mensen die meer weten. Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord, of zijn er camera- of dashcambeelden beschikbaar vanuit de omgeving.

Mensen die tips willen doorgeven aan de politie, kunnen dit doen door te bellen met 0900-8844 of door gebruik te maken van het online tipformulier. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.