Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in Voorburgse wijk Bovenveen

Door: Sebastiaan Barel –

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op de Beijnenstraat in Voorburg. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom, aldus de wijkagent.

Groepsmishandeling
Het incident gebeurde op dinsdagochtend 18 oktober tussen negen uur en kwart over negen. Daarbij is het slachtoffer door meerdere personen mishandeld en heeft daarbij “zwaar letsel” opgelopen, zo laat de politie weten. Wat de aanleiding is van het incident, is niet bekend.

Getuigenoproep
De politie neemt de zaak hoog op en zoekt mensen die mogelijk getuige waren van de mishandeling. Ook dashcam- of camerabeelden uit de omgeving zijn welkom.

Elk beetje informatie kan helpen: “Heeft u informatie over personen die u voor of na de mishandeling gezien heeft, bel dan ook met de politie. Hoe klein de informatie ook lijkt, of bij twijfel, deel het met de politie”, zo laat de wijkagent weten.

Tips kunnen worden doorgegeven aan de afdeling VeelVoorkomende Criminaliteit (VVC) van Politiebureau Leidschendam-Voorburg. Dit kan door te bellen via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.