Profvoetballer worden bij ADO Den Haag kan bij Forum Sport

In de meivakantie, op maandag 29 april van 09:45 tot 15:00 vindt de Jonger Oranje Talentendag met ADO Den Haag plaats bij voetbalvereniging Forum Sport in Voorburg. Jonge voetballers kunnen dan gescout worden door de Haagse voetbalclub. Meedoen kost €26,95.

Wedstrijden spelen
Tijdens de ‘Jonger Oranje Talentendag’ staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). Als je meedoet speel je een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je tegen leeftijdsgenootjes voetbalt en je maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Talentscouts van ADO Den Haag
Tijdens de dag zijn er talentscouts van ADO Den Haag aanwezig die je gaan beoordelen. Je krijgt dus misschien wel de kans om jouw droom te verwezenlijken: gescout worden door de eredivisieclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

Regioselectie
De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Haaglanden’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals.

Speciale teams samenstellen
Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen AZ, Liverpool en Borussia Dortmund.