Programma Warme Winter Week bij Woej

Op 27, 28 en 29 december tussen 10:00 en 17:00 uur organiseert Woej de Warme Winter Week voor inwoners in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Met de Warme Winter Week kunnen inwoners gezellig met elkaar de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw doorbrengen. Iedereen kan terecht in wijk- en dienstcentrum  De Plint en De Groene Loper terecht voor een programma dat gevuld is met activiteiten, workshops en maaltijden.

Warmte en gezelligheid
Woej hoopt vooral veel warmte en gezelligheid te kunnen bieden in tijden waarin er veel zorgen zijn over onder andere de stijgende energiekosten. De huiskamers van Woej zijn verwarmd en er is ruimte om elkaar te ontmoeten. Woej stelt deze winter haar accommodaties open als Warme Huiskamer. De Warme Winter Week is de start hiervan. Naast verschillende activiteiten, die in de winterweek worden georganiseerd door mensen uit de wijk, zijn er ook energiecoaches aanwezig om vragen over energiekwesties te beantwoorden.

Gratis
De activiteiten en workshops zijn allemaal gratis te volgen, daarbij kan iedereen elke dag een maaltijd krijgen voor € 2,-. Om deel te kunnen nemen aan activiteiten en workshop, moet je jezelf vooraf aanmelden. Het aanmelden voor de Warme Winter Week van Woej kan voor beide locaties via de mail of door te bellen.

Voor het hele programma van de Warme Winter Week kan je kijken op de website van Woej.

Opbouwwerker Kajol Gajadhar
E-mailadres: Kajol.Gajadhar@woej.nl

Wijk- en dienstencentrum
De Plint, Prins Frederiklaan 7 Leidschendam
Telefoon: 070-205 47 71

Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2 Voorburg
Telefoon: 070-205 47 62.