Regionale sportdag voor inwoners met verstandelijke beperking

Op zondag 4 september organiseert de projectgroep ‘Inclusief sporten en bewegen regio Haaglanden’ een G-sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking (16+) bij korfbalvereniging Refleks in Rijswijk. Deze sportdag wordt georganiseerd voor inwoners uit de regio.

Kennis maken met diverse sporten
De sportdag is bedoeld om mensen in beweging te krijgen. De deelnemers kunnen tijdens deze dag kennis maken met verschillende sporten, zoals dansen, voetbal, judo, hockey, korfbal of bootcamp. Ook is er een speciaal veld vol met andere spelletjes om te doen. Tijdens de G-sportdag zijn er vrijwilligers aanwezig om de deelnemers op de locatie te begeleiden.

Het belooft een dag vol plezier en sportiviteit te worden, waarbij saamhorigheid, sportiviteit, gezondheid en het beweeggedrag van de deelnemers worden bevorderd. Ter afsluiting komt zanger Ronnie Ranoldo optreden en wordt er nog gefeest! Ook krijgen alle deelnemers een T-shirt en medaille mee naar huis als aandenken.

Aanmelden
Deelname is gratis, maar aanmelden is wel verplicht! Aanmelden kan via de website van Sport en Welzijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen via inclusiefsportenregiohaaglanden@outlook.com of bellen met Johan Huurman: 06-217 172 10

De dag is bedoeld voor inwoners met een beperking uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Den Haag, Lansingerland, Zoetermeer, Wassenaar, Midden-Delfland en Delft.  De dag start om 10.00 uur en wordt gezamenlijk afgesloten om 15.00 uur. De sportdag wordt gehouden op Sportpark Reflex (Schaapweg 2D) in Rijswijk.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie laat weten nog op zoek te zijn naar een aantal vrijwilligers die graag willen helpen tijdens deze dag. Wil jij ook de deelnemers een lach op hun gezicht bezorgen? Neem dan contact op met Lars van Benten via 06-110 320 34