Samenloop voor Hoop uitgesteld door coronacrisis

Vanwege de situatie omtrent corona heeft de organisatie van Samenloop voor Hoop de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop Haaglanden uit te stellen. Dit is enorm ingrijpend voor iedereen die bij de SamenLoop betrokken is, maar de gezondheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop.

Op een ander moment
Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden om de SamenLoop voor Hoop Haaglanden op een ander moment te organiseren. Houd onze facebook in de gaten voor updates.

Je kan wel steunen
Wil je in de tussentijd iets doen voor de SamenLoop? Je kunt nog steeds de diverse acties steunen met een donatie. Het geld dat wordt opgehaald komt onveranderd ten goede aan kankeronderzoek. Kijk op voor alle acties in Haaglanden op acties.samenloopvoorhoop.nl en selecteer SamenLoop voor Hoop Haaglanden.

Verbondenheid centraal
SamenLoop is en blijft een uniek en persoonlijk evenement waar verbondenheid centraal staat. Zelfs op afstand voelen we die verbondenheid nog steeds.

Meer info na de crisis
Wij begrijpen dat dit nu vragen bij jullie teweeg brengt. Binnenkort zullen wij met de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Haaglanden in overleg gaan hoe we onze SamenLoop nu kunnen gaan invullen. Wij hopen op jullie begrip en geduld hiervoor.

Voor meer informatie, verwijzen wij jullie naar de website van de SamenLoop: https://www.samenloopvoorhoop.nl/meta/nieuws/gevolgen-corona-voor-samenloop/