UPDATE: Vermiste scholier Sint Maartenscollege Voorburg terecht

UPDATE 15-11-2019 – 13:00 — De 13 jarige Goiia is terecht. Haar vader is dolgelukkig dat zijn dochter er weer is en bedankt uit de grond van zijn hart iedereen voor het zoeken, zegt hij. ,,Dank je wel, dank je wel.’’, zo lezen we in het AD. Waar Goiia de afgelopen dagen geweest is, is niet bekend gemaakt.

Origineel bericht
De politie is op zoek naar een dertienjarige scholier van het Sint Maartenscollege uit Voorburg. Goiia Aresini, woonachtig in Den Haag, wordt sinds woensdagmiddag vermist. Iedereen met informatie wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Niets meer vernomen na woensdagmiddag
Sinds dat het meisje woensdagmiddag even na 14:00 met een vriendinnetje naar huis fietste is er niets meer van Goiia vernomen. Ze is voor het laatst gezien op de Laakkade in Den Haag.

Signalement van Goiia
De politie meldt dat het meisje lang, donkerblond haar heeft en op het moment van haar verdwijning had ze een roze Adidas-schooltas bij zich en fietste op een zwarte omafiets met een rek voorop. Ze droeg een zwarte skinny jeans, een zwart strak shirt en een lichtroze korte gewatteerde jas.

Foto: Politie