Scouting SMHG zoekt oud leden voor jubileumreünie

Scouting Sint Maarten-Hildegard houdt op 7 november vanaf 13:00 een reünie in hun clubgebouw aan de Veurselaan in Voorburg.

30 jarig jubileum
De reünie zou al eerder plaatsvinden maar door de coronacrisis is besloten om de groepsreunie te verplaatsen naar het najaar van 2020. In november zal scouting Sint Maarten-Hildegard ook het 30-jarig bestaan van de vereniging vieren. Het 30-jarig bestaan van de scoutinggroep is al breed met de leden gevierd in 2019, onder andere met een Jubilieumkamp in de buurt van Antwerpen.

Jubileum vieren met leden en oud leden
Scouting SMHG wil de reünie vieren met leden en oud leden die de scouting inmiddels verlaten hebben. Op de reünie is van alles te doen en veel gelegenheid om samen herinneringen op te halen met oude bekenden. De hoop is dat veel oud-leden uit Leidschendam, Voorburg en omstreken zullen komen. En er wordt een kampvuur gemaakt.  Ben je oud lid of ken je oud leden, breng ze op de hoogte.

Aanmelden
Als je interesse hebt om mee te doen aan de reünie, kijk dan op de website van de scouting. Daar staat ook hoe je je kunt aanmelden.