Scouts vieren 60-jarig jubileum met een high tea voor ouderen

Ruim 20 scouts organiseerde zaterdag 21 oktober een bijzondere high tea voor ouderen in de gemeente Leidschendam. In samenwerking met Stichting de Zonnebloem en met behulp van Stichting Vlietwensen draagt Scouting Satoko Kitahara zo haar steentje bij aan de samenleving.

High Tea
De ouderen worden thuis opgehaald, terwijl 20 meisjes tussen de 7-11 jaar onder leiding van vrijwilligers diverse lekkernijen maken. Denk daarbij aan cupcakes, appeltaart, sandwich, kaasbroodjes, etc. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een kopje koffie of thee. Na afloop van de high tea is er ook nog ruimte voor gezelligheid: de kinderen kunnen kletsen met de ouderen, genietende van heerlijke lekkernijen.

60-jarig jubileum 
De high tea is één van de activiteiten die zij organiseren in het kader van het 60-jarig jubileum van de scoutinggroep. Als volgende activiteit  staat er een reünie op het programma: op zaterdag 28 oktober komen meer dan 60 leden en oud-leden bijeen in het clubhuis aan de Van Ruysdaellaan in Leidschendam. Aanmelden hiervoor kan via de website van Satoko Kitahara.