Scouts vieren 60-jarig jubileum met high tea voor ouderen

Ruim 20 scouts van Scouting Satoko Kitahara organiseerde zaterdag 21 oktober een bijzondere high tea voor ouderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Dit deden zij in samenwerking met stichting de Zonnebloem en met behulp van stichting Vlietwensen.

Een heerlijke high tea
De ouderen werden opgehaald van hun huis, terwijl ruim 20 meisjes van de leeftijd 7-11 jaar, onder leiding van vrijwilligers zelf lekkernijen gingen maken. Zo hebben ze cupcakes, appeltaart, sandwiches, kaasbroodjes en nog veel meer lekkers gemaakt. En de meisjes zorgden ook voor een kopje koffie en thee voor de ouderen. De high tea was één en al gezelligheid voor de ouderen, maar ook zeker voor de meisjes. Na afloop van de high tea kregen ze nog tijd om gezellig te kletsen met elkaar.

60-jarig jubileum
De high tea is één van de activiteiten die Scouting Satoko Kitahara organiseert in verband met het 60-jarig jubileum van de scoutinggroep. De reünie staat als volgende op het programma. Zo  komen er op zaterdag 28 oktober meer dan 60 leden en oud-leden samen in het clubhuis aan de Van Ruysdaellaan in Leidschendam.

Voor meer informatie kun je op de website kijken : https://www.satokokitahara.nl/wp/reunie-2/