SenW brengt Kerstvakantieboekje boordevol gratis activiteiten

Onlangs is er door SenW een kerstvakantieboekje gemaakt en gevuld met toffe activiteiten voor iedereen in de leeftijd van 1,5 tot en met 26 jaar. Twee weken lang vinden er meer dan 20 gratis activiteiten in Leidschendam-Voorburg plaats. Het programma loopt van maandag 21 t/m donderdag 31 december en het programma bestaat uit activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen; van een meiden fotoshoot tot bootcamp XL en van lasergamen tot een workshop natuurkunst.

Covid-proof de kerst door
Het kerstvakantieboekje is door de gehele gemeente verspreid via scholen en kinderopvangcentra. Ook liggen er boekjes bij SenW aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam en je kunt het boekje ook online vinden op www.senw-lv.nl, de Facebook-pagina en Instagram van SenWLV. Aanmelden voor een activiteit kan via het e-mailadres dat bij de bewuste activiteit vermeld staat. Het gevarieerde activiteitenprogramma is uiteraard in lijn met de maatregelen omtrent COVID-19. Deze staan ook in het boekje en op de website vermeld.

Schrijf je nu in!
Je kunt je nu inschrijven voor de activiteiten. Doe dat ruim van te voren, want zo wordt jou plekje gegarandeerd en blijven de activiteiten veilig en gezond!