SEV Voetbal organiseert opnieuw Open Jeugdtraining na succesvol 2023

Omdat de lente is begonnen en de zon steeds vaker tevoorschijn komt, wil de SEV Voetbal in Leidschendam opnieuw het Open Jeugdtraining organiseren. Vorig jaar was al een succes, aangezien veel kinderen die meededen uiteindelijk vast lid zijn geworden. Op woensdag 10 april is er vanaf 16.30 de mogelijkheid om je aan te sluiten bij het team voor een dag. Zowel jongens als meisjes van 6 t/m 12 jaar zijn welkom.

Voor elk wat wils
Omdat een hoop kinderen bij de club zijn aangesloten na de open dag van vorig jaar, zijn er veel nieuwe vriendschappen opgebloeid. SEV staat dan ook voor Sport en Vriendschap. Bij de Open Jeugdtraining worden jonge voetballers begeleid en gestimuleerd door trainers die verschillende trainingsactiviteiten organiseren. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze training is voor iedereen geschikt. Je sluit aan bij het team dat het beste past bij jouw leeftijd en vaardigheidsniveau.

Algemene informatie
De Open Jeugdtraining wordt gehouden op de sportvelden van SEV, gelegen op Sportpark Kastelenring in Leidschendam. De trainingen duren van 17.00 tot 18.00 uur, maar de inloop is vanaf 16.30 uur. Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om hun kinderen aan te moedigen en bij te dragen aan een positieve voetbalsfeer. Na het harde werk staat er voor alle deelnemers een broodje knakworst en een beker limonade klaar.