Slotavond Talentenloods met Roos Steenbergen

Zaterdag 18 mei is de Slotavond van de Talentenloods voor de jeugd tot en met 21 jaar.

Roos Steenbergen is Special Guest
In eerste instantie zou Roan Pronk (één van de hoofdrolspelers in de musical Billy Elliot) optreden, maar omdat hij zich aan het voorbereiden is op zijn vervolgstudie in Londen neemt Roos zijn plaats in. Roos heeft net het avontuur Voice Kids achter de rug in het team van Marco Borsato.

Publiek bepaalt de winnaar van publieksprijs
Op de slotavond worden de Final Two Talents bekend gemaakt en bepaalt het publiek wie de Publieksprijs krijgt. Roos zal de Publieksprijs overhandigen en natuurlijk ook zelf zingen. De optredens bestaan uit muziek van meeslepende pop tot klassiek verbonden met het Huygensfestival, dans waar de energie van afspat en een premiere van een gloednieuw tweede boek van Konijnenpluisjeboterhamtarantularrrrr.

Burgemeester van Madurodam presenteert Talentenloods
Angelique Schipper doet de presentatie van het evenement. Ze wordt geassisteerd door Ties Brink, de jonge burgemeester van Madurodam. De burgemeester van Leidschendam-Voorburg, Klaas Tichelaar neemt plaats in de jury, samen met voorzitter Talentenloods Paul de Beer en Ilona van Haenen Muziek, die tevens juryvoorzitter is.

Programma en tickets
Kijk voor het hele programma op de website van Talentenloods.nl. Hier staat ook het aanmeldingsformulier voor het nieuwe seizoen. Kaarten voor de Slotavond €7,50 normaal en €5,00 t/m 21 jaar kunnen gereserveerd worden via de website theaterludens.nl. De Slotavond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is het gezellige foyer geopend. Het Open Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leidschendam-Voorburg.