Snelweg A4 richting Den Haag twee weekenden dicht. Hou rekening met een uur extra reistijd

Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 10 juli om 21:00 tot maandag 13 juli om 05:00 werkzaamheden uit de op de snelweg A4 ter hoogte van Vlietland voor het aanleggen van een nieuwe duiker. Deze werkzaamheden worden een week later herhaald van 17 tot 20 juli.

Werkzaamheden bij Vlietland
De A4 is tijdens deze weekenden tussen de N11 en het Prins Clausplein in de richting van Den Haag afgesloten. In de richting Amsterdam blijven 2 rijbanen beschikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 1 uur.

Omleiding ingesteld
Tijdens de werkzaamheden bij de A4 wordt het verkeer richting Amsterdam omgeleid via de snelwegen A12 en de A2. Het verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via de snelweg A44. En het lokale verkeer wordt omgeleid via de N11 en de A44. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 1 uur. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroute aan.

Hou de verkeersinformatie in de gaten
Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de actuele verkeersinformatie in de gaten te houden en goed voorbereid op weg te gaan.