Sport en Welzijn biedt feestelijke activiteiten tijdens de meivakantie

In de aankomende meivakantie kunnen kinderen weer meedoen aan allerlei leuke activiteiten bij Sport en Welzijn. Omdat Sport en Welzijn dit jaar tien jaar bestaat, hebben de activiteiten een extra feestelijk tintje. Twee weken lang organiseren zij namelijk op verschillende locaties in de gemeente leuke bezigheden voor kinderen van 1 tot en met 14 jaar.

Groot aanbod aan activiteiten
Tussen 24 april en 4 mei biedt Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten op zowel sportief als creatief gebied. Met deze activiteiten wil Sport en Welzijn kinderen een leuke vakantie bezorgen, waarbij ze ook nieuwe dingen kunnen ontdekken en uitproberen. Je kunt bij Sport en Welzijn bijvoorbeeld Skateboard les nemen, meedoen aan Sport en Spel, lekker bewegen tijdens Beweegkriebels Festival, je strategisch vermogen testen bij Levend Stratego, creatief aan de slag gaan met Pimp je boeket, groene vingers krijgen tijdens Maak je eigen moestuin en spannende dieren ontdekken bij Ben jij de nieuwe Freek Vonk?

Sport en Welzijn 10 jaar
Naast het grote aanbod aan activiteiten is er een feestelijke dag waar het 10-jarige bestaan van Sport en Welzijn wordt gevierd. Hier kan je onder andere trefballen, laser gamen en een eigen graffiti schilderij  maken. “Wij willen ons 10-jarig bestaan samen met de kinderen vieren op deze vrolijke dag en de hele vakantie staat in het teken van feest, er zit voor iedereen wel wat bij.” vertelt Tim Opmeer, combinatiefunctionaris Sport en Welzijn. De evenementen vinden plaats bij Sporthal de Fluit, Sport en Welzijn op de Dobbelaan, Playground Prinsenhof, Stichting Groen en Geluk, Skatepark Noordsingel en het Jan Mulderveld.

Kinderen kunnen zich inschrijven via de website van Sport en Welzijn. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via activiteiten@senw-lv.nl. N