Sportieve activiteiten voor kids in voorjaarsvakantie

Maandag 25 februari begint de voorjaarsvakantie en kinderen en jongeren uit Leidschendam-Voorburg hoeven zich niet te vervelen. Sport en Welzijn (SenW) organiseert namelijk weer een activiteitenweek voor de jeugd in Leidschendam-Voorburg.

Sport-in
De eerste activiteit is de Sport-in gelijk op maandag. Dat is een sportdag in sporthal de Fluit voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens de Sport-In maken de kinderen kennis met sporten zoals honkbal, turnen, cricket en badminton. De sporten worden gegeven door ervaren trainers van verschillende sportverenigingen. Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke goodiebag. Aanmelden kan vanaf 10:00 uur bij Sporthal De Fluit.

Workshops
Naast de Sport-in zijn er later in de week nog veel meer leuke dingen te doen bij SenW. Zo staan er dinsdag 26 februari workshops streetdance en hennakunst voor meiden uit Leidschendam-Voorburg op het programma. En ook een uitstapje naar Jump XL ontbreekt deze vakantie niet. De activiteitenweek wordt afgesloten met een spetterende Fortnite Battle op de Dobbelaan. Haal voor het hele krokusprogramma de Voorjaarsvakantieflyer bij een van de SenW locaties of kijk op de website van S&W.

Terugblik met video
In oktober 2018 was Leidschendam-Voorburg.tv aanwezig bij de Sport-in. Om je een idee te geven hoe het er uit ziet blikken we nog even terug naar het evenement.