[UPDATE] Gewonde bij steekpartij Prinses Mariannelaan Voorburg. Verdachte aangehouden

Aan de Prinses Mariannelaan in Voorburg is zondagavond een persoon gewond geraakt bij een steekpartij. Hierbij is een het slachtoffer flink gewond geraakt. Het slachtoffer is met de ambulance naar het Westeinde ziekenhuis vervoerd nadat deze ter plaatste onderzocht was .

Veel politie en ambulance ter plaatse
De politie en ambulance zijn rond 22:30 met meerdere eenheden uitgerukt toen de melding binnenkwam. De politie hield er rekening mee dat de dader nog in de woning zou kunnen zijn.

Verdachte aangehouden
De politie ging het pand in met schilden en honden om te kijken of de verdachte nog aanwezig was, maar het pand was leeg. De politie is met een hoogwerker het dak op gegaan. Uiteindelijk is een verdachte aangehouden die zich in één van de woningen aldaar verstopt had. Volgens de politie was de verdachte gevlucht naar het dak.

Politie vraagt om getuigenverklaringen
Het is onbekend wat er precies is gebeurd. Wel heeft een politiewoordvoerder even voor 23:30 gemeld ze op zoek zijn naar getuigen van het incident. Getuigen mogen zich melden bij 0900-8844 als ze belangrijke informatie over het incident hebben.