Stichting Sintvoorieder1 zoekt een nieuw pakhuis voor cadeaus

Begin 2020 is Stichting Sintvoorieder1 verhuisd van de Binckhorst in Den Haag naar het oude Landal GreenParks gebouw in Leidschendam. Achteraf gezien is de verhuizing naar het huidige pakhuis niet verstandig geweest vanwege de beschikbare ruimte.

Verkeken op de beschikbare ruimte
Toen Sintvoorieder1 in het pand trok leek de ruimte groot genoeg, maar dat bleek in de praktijk anders. Voorzitter Esther Blom vertelt: “Ik zie hier toch echt wel de voordelen van. We hebben dit pakhuis zo leuk en prettig werkbaar ingericht dat we dit zeker gaan kopiëren naar onze volgende locatie. We hebben het in 2020 goed kunnen oplossen met een extra tijdelijke locatie voor de opslag van de cadeaupakketten, maar dit jaar moeten we echt verhuizen naar een groter pand’.

Maar liefst 12.500 cadeaupakketten
Stichting Sintvoorieder1 heeft half november 2020 de magische grens van 10.000 cadeaupakketten overschreden en heeft afgelopen jaar maar liefst 12.500 kinderen blij kunnen maken met een prachtig pakket. Sintvoorieder1 verwacht dat de aanvragen dit jaar nog meer gaan stijgen en zijn daarom op zoek naar een groter pand voor het pakhuis.

Op zoek naar een nieuwe plek voor de komende jaren
Esther vervolgt: “Het hoeft zeker geen pand te zijn voorzien van allerlei luxe, maar uiteraard hebben wij wel een aantal wensen. Zo zoeken wij een locatie van minimaal 800 m2 in Den Haag of omgeving, welke wij voor meerdere jaren kunnen huren. De locatie dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen om te kunnen laden en lossen. En als laatste wens moet de locatie over toiletfaciliteiten, stromend water en verwarming beschikken.

Huurprijs betaalbaar met fondsen en giften
Uiteraard zijn wij bereid om huur te betalen, maar als stichting zijn wij afhankelijk van subsidies, fondsen en giften. Een sympathiek huurbedrag dat past bij onze stichting is dus gewenst. Weet iemand een locatie, maar voldoet deze niet aan al onze wensen? Dan gaan wij graag in gesprek om te kijken naar mogelijke oplossingen’!

Tips kun je doorgeven via info@sintvoorieder1.nl. Wil je meer weten over Stichting Sintvoorieder1? Kijk dan op onze website: https://www.sintvoorieder1.nl