Superhelden ondersteunen jeugdkamp scouting

Dit jaar bestaat Scouting Hubertus-Brandaan 85 jaar. Daarom organiseren ze een jubileumkamp voor de jeugd in het thema Superhelden. De LBC Businessclub is een van de superhelden die het jubileumkamp ondersteunt. De scouting wil de activiteiten tijdens het jubileumkamp laagdrempelig houden, juist ook voor de minder draagkrachtigen in de maatschappij. Dat wordt door de steun van onder meer de businessclub mogelijk.

Pinksterkamp staat voor de deur
Zo’n 45 vrijwilligers van Scouting Hubertus-Brandaan zorgen dat alles op rolletjes loopt. De voorbereidingen voor het Pinksterkamp zijn in volle gang. Hubertus-Brandaan biedt niet alleen een leerzame vrijetijdsbesteding voor de jeugd van Leidschendam-Voorburg, maar zorgt ook dat kinderen en jongeren preventief op het rechte pad blijven, doordat zij een sociale context hebben en iets te doen in hun vrije tijd.

Scouting spreekt dankbaarheid uit
Tijdens het jubileumkamp gaan alle kinderen van 4 tot 18 jaar mee om samen spelen te doen, te leren in een team te werken en in beweging te zijn. Alles rondom het thema superhelden. Marco van Stappershoef, penningmeester Hubertus-Brandaan: ‘We zijn de leden van de LBC Businessclub dankbaar dat zij op deze manier bijdragen aan het plezier van de jeugd in Leidschendam-Voorburg. Overigens steunen ook het Van Ravesteynfonds, TOPdesk, Bakkerij Van Maanen, ‘t Proefhuys en Remia de activiteiten. En we hopen dat meer superhelden het goede voorbeeld volgen.’

Ook meedoen met het kamp?
Ook een keer meedoen met Scouting Hubertus-Brandaan? Neem contact op via 0654321482, kijk op www.hubertus-brandaan.nl of kom op een zaterdag langs.