Tafeltennisclub VVV speelt gelijk tegen Hilversum

Vorige week werd tafeltennisclub VVV uit Leidschendam nog verpletterd met een nederlaag. Deze week stond de club met een nieuw team klaar met o.a. de voormalig hoofdklasser Mark Spaargaren. Na een spannende wedstrijd gingen de heren naar huis met gelijkspel tegen Hilversum 2.

Nieuwe speler doet het goed
Spaargaren pakte zowaar meteen twee partijen. Door intelligent, vast spel en goede techniek kwam hij tot dit resultaat. Pieter Salentijn was echter niet door hem te kloppen, het tempo lag te hoog.  De sympathieke Spaargaren won door zijn sportieve opstelling meteen de harten van het publiek. Hoewel hij na zijn blessure nog wedstrijdritme mist, was Patrick Bruijne uitblinker met drie gewonnen partijen.

Niveau moet vastgehouden worden
Bruijne liet bij vlagen geweldig tafeltennis zien, maar zijn niveau zakte geregeld terug. Dit zal gaande de competitie wel beter gaan. Matthijs van der Heiden kampt met vormverlies. Op dit niveau kan Van der Heiden gemakkelijk partijen winnen, maar dat zat er dit weekend niet in. De frustratie was hem aan te zien en dat is goed te begrijpen. De competitie is echter net begonnen, dus er is nog van alles mogelijk.

Rustweek
Volgende week is een rustweek, maar op 23 februari ontvangt VVV Disneyrats. Kijkers zijn vanaf 16:00 uur welkom aan de Van Ruysdaellaan 95.