Tussenstand actie Support Casper staat op 27.438 euro

De hele maand december is Stompwijk in actie om geld in te zamelen voor Support Casper die onderzoek doet naar alvleesklierkanker. Sinds 28 december hebben Jeroen, Jelka en Trevor zich opgesloten in een glazen kas bij De Bles waar 24 uur per dag radio wordt gemaakt voor dit goede doel. LVTV maakte hier eerder deze week een video van.

Stompwijk in actie
De actiemaand begon met een wenskerstballenactie en eindigt vandaag om 13:00 als de DJ’s uit de kas komen. Donderdagochtend om 08:30 stond de teller al op 27.438 euro middels donaties, veilingen en acties van inwoners.

Veel initiatieven
Er zijn in de afgelopen periode veel initiatieven ontstaan rondom de actie. Zo stelt van Velzen Rally Sport een ritje in hun gloednieuwe rallytruck beschikbaar die vorig jaar de Africa Eco Race won. Ook organiseerden kinderen uit Stompwijk een sponsorloop waarmee ze ruim 2500 euro ophaalden. Daarnaast staat er onder andere ook nog een gesigneerd shirt van Feyenoord te wachten op het hoogste bod.

Doneren
Voor een overzicht van alle initiatieven rondom de actie en de manieren om te doneren, ga naar de website van Support Casper.