[VIDEO] Twee auto’s belanden in sloot Wilsveen Leidschendam

Een vrouw is vrijdagavond met haar auto het water in gereden langs het buurtschap Wilsveen in Leidschendam. Tijdens de bergingswerkzaamheden ramde een andere automobilist een politieauto en belande ook in het water. Beide moesten mee naar het bureau voor een blaastest.

Wiel in de berm
De eerste auto raakte met een wiel in de berm. Toen de bestuurder wilde terugsturen ging het mis. De stuurbeweging was te sterk waardoor de auto aan de andere kant van de weg de sloot in reed. De vrouw kon zelfstandig de auto verlaten.

Auto ramt politieauto
De tweede automobilist dacht dat hij langs de politieauto kon rijden. Toen hij erachter kwam dat dat niet ging was het te laat. Hij ramde de politieauto tijdens het ontwijken en belande in dezelfde sloot. Ook de tweede bestuurder kon met behulp van de berger Vreugdenhil zelfstandig uit het water komen.

Teveel alcohol gedronken
Na een eerste blaastest op straat bleek dat de man teveel gedronken had. Hij mocht samen met de vrouwelijke bestuurder van de andere auto mee naar het politie bureau. Het Wilsveen was enige tijd afgesloten voor het verkeer.