Tweede reeks gratis coaching voor jongeren en jongvolwassenen

Indigo en senw zijn gestart met een tweede reeks van het project ‘Fit en Stressless’. Ze organiseren samen sportieve training en coaching sessies voor jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. Met de combinatie van sportieve activiteiten als bootcamp, boksen, yoga en spel en het geven van informatie over stress, angst, piekeren, slapen, gedachten en welzijn hopen ze de jongere inwoners in Leidschendam-Voorburg te helpen. Er is geen wachttijd, geïnteresseerden kunnen zich per direct aanmelden, het project start half november.

Gratis deelname
Het traject duurt acht weken en de sessies vinden twee keer per week plaats, op maandag van 15.00-17.00 uur is de workshop advies en training en op woensdag van 15.45-16.45 uur is er fysieke training. De activiteiten worden gehouden buiten of binnen (bij slecht weer) bij SenW op de Dobbelaan 4 in Leidschendam. Deelname is gratis en er is nog plek.

Mentale fitheid
Door de combinatie van coaching en beweging in kleine groepen worden deelnemers zowel lichamelijk als mentaal fitter. De eerste reeks was een succes en daarom is besloten om aan de slag te gaan met een nieuwe reeks. “We geven ze ook een stukje achtergrond informatie over mentale fitheid. Zo krijg je ook mee waarom het werken aan lichaam en geest zo belangrijk is. Het mooie is dat er geen wachttijden zijn, dus je kunt direct aan de slag.” Aldus Maartje Drabbe van SenW en Stefan Sandifoort van Indigo.

Persoonlijke coaching
Tijdens het traject krijg je ook persoonlijke coaching en er wordt na afloop nazorg geboden. De initiatiefnemers van Fit en Stressless hopen dat deelnemers zich kalmer, fitter, socialer, levenslustiger, gemotiveerder, talentvoller en zelfverzekerder voelen en beter in hun vel zitten. Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden waarna een kennismaking gesprek volgt om jouw plannen en motivatie om mee te doen te bespreken.

De gemeente Leidschendam-Voorburg is blij met dit initiatief. Inzetten op preventie is heel belangrijk. Meer informatie en aanmelden kan bij Maartje Drabbe via info@iboostcoaching.nl of via een DM op Instagram @maartje_jongerencoach_lv.