Uitgebreid aanbod aan activiteiten voor kinderen tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie kunnen kinderen in Leidschendam-Voorburg deelnemen aan sportieve en culturele activiteiten. Bijna twee weken lang organiseert Sport en Welzijn (SenW) in samenwerking met Goed Bezig leuke bezigheden op verschillende locaties in de gemeente.

Leuke en leerzame vakantie
Tussen 25 april en 5 mei kunnen kinderen van anderhalf tot veertien jaar oud deelnemen aan een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zowel sportief als creatief om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Er zit voor iedereen wel wat bij.

Met het mooie weer kunnen kids weer lekker naar buiten. Ze gaan dan onder andere strandjutten, dieren spotten en hutten bouwen met Mee naar zee!. Ze leren gave balans skills op een fiets met Bike Trail en coole tricks tijdens skateboard-les. Ook de kleintjes kunnen bewegen en ontdekken bij Beweegkriebels en Ouder en Kind Yoga. Sportfanaten kunnen los gaan met Pleinsport en Sport en Spel. Aan de creatieve cultuurliefhebbers is ook gedacht met de Cultuur-In.

De evenementen vinden plaats op Playground Corbulopark, Sport en Welzijn Leidschendam, Maerten vd Velde school, Herenstraat Voorburg, Playground Prinsenhof, Meijendel en Skatepark Noordsingel.

Kijk voor het volledige overzicht van de meivakantie-activiteiten op de website van SenW.

Inschrijven via SenW
Kinderen die mee willen doen, kunnen zich inschrijven via www.senw-lv.nl. Aan de meivakantie-activiteiten zijn geen kosten verbonden.

Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via activiteiten@senw-lv.nl. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde meivakantie activiteit kan beleven.