Uniek springkussenfestival in laatste week van zomervakantie

In de laatste week van de zomervakantie van 23 tot en met 26 augustus kan je nog even helemaal uit je dak gaan tijdens het Springkussenfestival in Leidschendam bij Buitenplaats Molenwei. In juli was er al een succesvolle springkussendag. Vanwege dat succes wordt dit evenement nu vijf dagen lang opgezet.

Spelen, springen en snacken
Tijdens de week zijn er heel veel verschillende springkussens en stormbanen en ook andere leuke spellen. Daarnaast is er genoeg te snacken en eten aanwezig.

Onbezorgd genieten op het platteland
Wij spraken met Vicky van der Krogt Van Buitenplaats Molenwei: “Steeds meer mensen weten hun weg naar Molenwei te vinden. Wij werken voor het Springkussenfestival samen met Losjes Events en Springkussenverhuur Haaglanden. Jong en oud kunnen genieten van een onbezorgde dag vol plezier in ons buiten-speelparadijs op het platteland, direct naast de snelweg. Maar je mag natuurlijk ook meerdere dagen komen. En terwijl de kids lekker springen kunnen de ouders genieten van een hapje en drankje op het grote buitenterras.”

Kaarten vooraf bestellen
Vanwege de vele aanmeldingen in de voorverkoop is het volgens de organisator verstandig om een plekje te reserveren. Kaarten kosten €6,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar springen gratis. In het weekend is het Springkussenfestival vanaf 11 uur geopend tot 16:00. Doordeweeks van 14:00 tot 17:00.

Speciale openstelling voor scholen en BSO’s
Scholen, BSO’s en verenigingen uit de Haagse regio die met hun eigen doelgroep of leden op maandag- tot en met donderdagochtend het springkussenparcours willen gebruiken kunnen contact opnemen met info@depleck.nl