Valentijn en Woej zorgen voor liefde in de buurt

Over een kleine week is het Valentijnsdag. Dan laten geliefden elkaar extra weten dat ze van elkaar houden met een cadeautje. Niet iedereen heeft echter een geliefde. Daarom vraagt Woej om aandacht te geven aan mensen in je buurt waar je iets voor kan betekenen. Met een speciale actie geven ze drie “Liefde in de buurt” actiepakketten weg.

Extra aandacht voor je buren
Woej beseft dat juist in deze tijd aandacht voor elkaar en dus ook je buren heel belangrijk is. Buren die tijdens de coronacrisis mooie buurtinitiatieven bedenken, elkaar spontaan te hulp schieten voor een boodschap, een maaltijd of een kletspraatje. Of juist de mensen die veel alleen zijn en behoefte hebben aan aandacht en contact.

Een klein gebaar
“Er zijn veel beperkingen in de coronatijd, maar het gaat vaak maar om een klein gebaar. Zoals bijvoorbeeld met iemand (video)bellen, een wandeling maken of een bloemetje brengen. Laat je eigen creativiteit de vrije loop”, aldus Woej.

Hoe kan je meedoen?
Stuur vóór 20 februari een mail naar media@woej.nl met als onderwerp ‘Liefde voor je buurt actie’. Vermeld daarin wie je liefste buur is en wat jij voor degene hebt gedaan op Valentijnsdag. Ook graag je naam, adres en telefoonnummer toevoegen en eventueel een foto van de actie, die op social media geplaatst mag worden. De drie meest inspirerende “Liefde voor je buurt” acties krijgen een attentie thuisgestuurd. Woej neemt daarvoor contact met je op.