Veel klussen voor NLDoet in Leidschendam-Voorburg

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert het Oranjefonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dé dag waarop vrijwilligers de handen uit de mouwen steken. Op de website van NLDoet vind je uiteenlopende klussen en activiteiten waarvoor je je kunt aanmelden. Alleen, met vrienden, sportteams, bedrijven, familie of serviceclubs, iedereen kan meedoen.

Er zijn veel klussen te doen
Binnen Leidschendam, Voorburg en Stompwijk zetten tientallen organisaties op 15 en 16 maart hun  deuren open. Vrijwilligers met groene vingers kunnen de tuin gezellig maken bij WZH Prinsenhof of WZH Schoorwijck. In Stompwijk kun je Stichting Dorpshuis helpen met het organiseren van een lunch  of help Scouting Pius XII met het verven van het clubhuis. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele klussen waaruit je kunt kiezen.

Kennismaken met vrijwilligerswerk
Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde van onze samenleving en veel sociale initiatieven. Tijdens NLdoet kun je kennismaken met vrijwilligerswerk en zelf ervaren hoe leuk het is. Met jouw hulp worden er die dag klussen opgepakt waar de vrijwilligersorganisatie normaal niet aan toe komt.

Meer info
Kijk op de website van NLDoet voor alle klussen in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Heb je vragen? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt.  Zij denken graag met je mee.