Veel vakantieactiviteiten meivakantie Leidschendam-Voorburg

De meivakantie begint over twee weken. Voor de kids in de gemeente Leidschendam-Voorburg is er dan weer genoeg te doen. SenW organiseert gewoontegetrouw weer de nodige sportieve en culturele activiteiten.

Veel verschillende activiteiten
Twee weken lang worden er bezigheden op verschillende buitenlocaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Op het programma staan onder andere Basketbal & Beats, een waterspektakel, Skateboarden, Klim & Play, Toverdans, Speurtocht Ontdek je stad, Samba en Sport en Sup.

Overal in de gemeente
De activiteiten vinden op diverse locaties in de gemeente plaats. Zo kan je terecht bij Scouting Hubertus Brandaan, Stadstuin Rusthout, Skatepark Noordsingel, Richard Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), De Sluisjes Leidschendam, Stompwijk’92 en Fitplaats Bovenveen.

Online aanmelden
Aanmelden voor de activiteiten kan online via de website van SenW. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via de mail.

Coronamaatreglen
Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde voorjaarsvakantie activiteit kan beleven. Het is voor ouders niet toegestaan om de activiteiten te bezoeken of te bekijken, maar er wordt gezorgd voor een herkenbaar breng- en haalpunt tijdens ieder event.