Verbindingsweg Leidschendam-zuid naar A4 op de schop

Van maandag 5 tot vrijdag 9 december gaat de Noordelijke Verbindingsweg, de weg die van Leidschendam-zuid naar de kruising met de N14 en A4 gaat, op de schop. Verkeer moet rekening houden met extra reistijd.

Asfalteren
De gemeente laat weten dat er asfalteringswerkzaamheden plaats gaan vinden. Deze starten op maandag 5 december. De weg gaat dan ’s ochtends om 07.00 uur al dicht. Naar verwachting zal de weg op vrijdag 9 december, eveneens om 07.00 uur, weer geopend worden.

Verkeer wordt via een omleidingsroute gestuurd en moet daarom rekening houden met extra reistijd. De route loopt via de Tol, over de Oude Middenweg van Leidschenveen, waarna je weer uitkomt bij de A4/N14.

Ook nachtelijke afsluiting N14
Tevens vindt in dezelfde periode gedurende één nacht onderhoud plaats aan de Sytwendetunnels. Daardoor is ook de N14 afgesloten van maandag 5 december 21.00 uur tot dinsdag 6 december 05.00 uur. Het gaat alleen om onderhoud aan de tunnels, daarom zijn de kruisingen van de N14 in Leidschendam en Voorburg wel over te steken.

Op de kaart hieronder staat de omleidingsroute weergegeven in verband met de werkzaamheden op de Noordelijke Verbindingsweg (kaart door gemeente LV)