Verklede kerstmannen rennen door Voorburg tijdens Santarun

Voorburg krijgt op 16 december 2023 weer een Santarun. Hierbij rennen honderden verklede kerstmannen drie kilometer dwars door de oude dorpskern voor een goed doel.

Na vier jaar weer terug
Helaas vond de Santarun Voorburg al sinds 2019 niet meer plaats, maar nu is dit feestelijke evenement weer terug. De Santarun wordt voor de vijfde keer georganiseerd door Rotary Voorburg. De Santarun zal op zaterdagmiddag starten vanaf het Stationsplein, hier zullen honderden verklede kerstmannen drie kilometer door de straten van het Voorburgs Huygenskwartier gaan rennen.

Voor een goed doel
Met deze actie zamelt Rotary Voorburg geld in voor de verbouwing van Vliet en Burgh, dit is een jeugdinstelling voor jonge mensen, met een niet zo’n positieve gezinssituatie. Het huis aan het Oosteinde is toe aan een verbouwing. Daarom maakt Rotary Voorburg zich hard om met het geld bijeen te lopen voor een paar ‘chillrooms’, die hard nodig zijn.

Aanmelden om mee te rennen
Aanmelden voor de Santarun kan al via: https://voorburg.rotarysantarun.nl/

Deze actie van Rotary Voorburg voor jeugdlocatie Vliet en Burgh kun je natuurlijk ook steunen met een donatie. Deze is van harte welkom op rekening NL34 INGB 0000 6457 19 t.n.v. Rotaryclub Voorburg.