[VIDEO] Bewoners Broekweg ontevreden over Poolse gasten in Hotel Centraal

Hotel Centraal in Leidschendam wordt sinds kort gebruikt als pension. De buurtbewoners vinden dat de gasten voor overlast zorgen.

Rommel en inbreuk op privacy
Voornamelijk de Poolse gasten zouden rommel maken en inbreuk plegen op de privacy. Ook zijn de bewoners ontevreden met de gang van zaken. Zo waren ze niet betrokken bij de plannen van de ontwikkelaar. ”Daar geef ik ze gelijk in, alleen het daadwerkelijke plan ligt nog niet op tafel. Dit is een soort tussenstap, dus ik vond het niet relevant om het nu al te delen”, aldus ontwikkelaar Jordi de Kort.

Schriftelijke vragen aan het college
De VVD fractie heeft ondertussen vragen gesteld aan de wethouder. Zo willen zij weten wat het bouwen van een nieuw pand doet met de parkeerbehoefte en welke afspraken er gemaakt zijn. Ook wil de VVD weten of het college bekend is met de overlast.

In gesprek
De ontwikkelaar heeft ondertussen gesproken met de wethouder en is ook in gesprek gegaan met de gasten en verwacht geen overlast meer. De wethouder kon op dit moment niet reageren voor de camera omdat de schriftelijke vragen eerst behandeld moeten worden.