[VIDEO] Jongeren hebben nu ook een plek!


Zaterdag werd de eerste editie van Blockjam gehouden in het skatepark van Leidschendam. Een evenement dat jongeren bij elkaar brengt middels o.a. rap, workshop DJ, Breakdance, graffiti en hiphop.

Organisatie is tevreden
Leidschendam-Voorburg.tv is mediapartner van Blockjam. Birgit Westgeest vertelt na afloop van het event dat ze voor een eerste editie tevreden zijn. ‘We hebben samen met alle jongeren en S en W die mee hebben geholpen met de organisatie een zaadje gepland. De inwoners en vooral de jongeren hebben nu gezien wat een Blockjam is.

Er is een zaadje geplant
Volgend jaar moet het zaadje uitgroeien tot een bekender en groter evenement. ’


Dit jaar werd tijdens Blockjam samengewerkt met verschillende verenigingen en organisaties, dit zal uitgebreid worden om meer jongeren en groepen te bereiken.

Jongerenraad in Leidschendam-Voorburg
Birgit vervolgt: ‘Ook willen we inzetten op het installeren van een jongerenraad in Leidschendam-Voorburg, die mee gaat denken over de locatie, het aanbod en de inhoud van het evenement. De jongeren mogen zelf meehelpen bij het organiseren van het evenement en voor en natrajecten.

Video
Bekijk de video die Leidschendam-Voorburg.tv maakte op Facebook of op TV in de regio Haaglanden via kanaal 44 van Ziggo.