[VIDEO] Darter Jeffrey de Zwaan genomineerd voor de Vliet Awards

De Leidschendamse darter Jeffrey de Zwaan is genomineerd voor de Vliet Awards. Jeffrey is de nummer 20 van de wereldranglijst. 
 
In gesprek met Jeffrey
LVTV sprak met Jeffrey: “Vorig jaar heb ik de prijs ook gewonnen en ik hoop dat ik hem dit jaar weer kan winnen. Qua prestaties heb ik afgelopen jaar beter gepresteerd als het jaar daarvoor. Als ik hem weer win zou het een enorme eer zijn.” 
 

Wat zijn de Vliet Awards

Vanaf 2019 hebben de sportprijs, vrijwilligersprijs en de cultuurprijs één naam gekregen: de Vliet Awards. Voor de Vliet Awards werken gemeente, Vrijwilligerspunt, SenW en diverse cultuurpartners samen. De drie betrokken wethouders, Van Eekelen van cultuur, Rouwendal van welzijn en Stemerdink van sport: ”We zijn trots op hoe inwoners zich inzetten, maar ook hoe zij anderen inspireren en verbinden. Zij zijn van grote waarde en betekenis in onze samenleving. Met de Vliet Awards spreken we onze waardering uit.” 

 
Wil je er bij zijn?
De Vlietawards Cultuur is bij te wonen op woensdag vanaf 19:30 in de oude Kerk in Voorburg.en de uitreiking van de Vlietawards Sport en Vrijwilligers  is donderdag vanaf 19:00 in Sporthal Kastelenring.