[VIDEO] De bouw van Hethuis gaat van start. Doneer nu voor de inrichting van het pand

Maandag is het bouwbord van Hethuis onthuld in de wijk de Heuvel. Hiermee gaat de bouw officieel van start. In Hethuis gaan 18 jongvolwassenen wonen met één of meerdere beperkingen. Het pand wordt in mei 2021 opgeleverd.

Onthulling door wethouder
Het bouwbord werd onthuld door wethouder Jan-Willem Rouwendal, Marianne Straks van Wooninvest en Migiel de Lier van Stichting Hethuis. Marianne: “Ik ben blij dat wij het prachtige ouderinitiatief van Stichting Hethuis samen met de gemeente op deze centrale plek in woonwijk De Heuvel kunnen realiseren en de toekomstige bewoners een mooie toekomst kunnen bieden.” Wethouder Rouwendal: “”Het is fantastisch dat Hethuis er nu eindelijk echt gaat komen. Het wordt een geweldige plek waar deze kwetsbare kinderen hopelijk een mooie toekomst tegemoet gaan”.

Doneer voor de inrichting van Hethuis
Hethuis is een ouderinitiatief en krijgt geen overheidssteun. Voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimten, zoals de twee woonkamers en tuin zijn veel investeringen nodig. Er is op dit moment nog een bedrag van €150.000 nodig. Dat lijkt veel maar als veel mensen een klein beetje doneren dan komt de stichting een heel eind. Als je wil doneren, dan kan dat via stichtinghethuis.nl.