[VIDEO] Esther Blom van Sintvoorieder1 verrast met Local Hero Award

Op maandagochtend 13 oktober werd Esther Blom, directrice en oprichter van Sintvoorieder1, in het pakhuis in Voorburg verrast met de Local Hero Award 2023.

Drijvende kracht achter Sintvoorieder1
Al 14 jaar is Esther Blom de drijvende kracht achter Sintvoorieder1. Samen met vrijwilligers verzorgt ze pakketten voor kinderen van 0 tot 18 jaar die met Sinterklaas geen cadeau krijgen, omdat zij opgroeien in (verborgen) armoede. En zorgt ze ervoor dat deze bij de juiste kinderen terechtkomen met hulp van maatschappelijke partners, zoals de Voedselbanken en (crisis)opvanghuizen. Sintvoorieder1 wilt dat kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede ook worden gezien en een cadeau krijgen van de Sint. Alles wat Esther Blom doet, doet ze met een warm hart en veel passie. En mocht daarom de welverdiende Local Hero Award 2023 in ontvangst nemen.

Local Hero Award
De Nederlandse Chrysanten producenten van Stichting Chryson, zetten elk jaar op World Kindness Day, een grote groep mensen in het zonnetje om ze te bedanken voor hun harde werk. Ze reiken de Local Hero Award uit aan lokale helden die met een goede daad iets bijzonders doen voor hun omgeving en zo zorgen voor een extra portie geluk. Naast een prachtige Award ontving Esther Blom ook nog eens een toepasselijke grote letter ‘S’ gemaakt van Chrysanten.