[VIDEO] Hulpinitiatief voor lokale ondernemers in nood

Onder de naam Support Your Locals L-V heeft een groep lokale creatieve bedrijven de krachten gebundeld om lokale ondernemers in nood te helpen. De initiatiefnemers Ingrid Leystra, Eric Bouwman en Dave Fisser willen hun hulp aanbieden met media aandacht via social media, maar ook met persoonlijke hulp op dit vlak.

Walk in the Park pagina omgedoopt
Om de Support Your Locals L-V een vliegende start te geven is de Facebookpagina van A Walk in the Park omgedoopt. Hierdoor is er al direct een groot lokaal bereik ontstaan. De organisatie roept iedereen op om deze pagina nu zoveel mogelijk te liken en te delen om een nog groter lokaal bereik te laten ontstaan.

Een teken van leven
Op de Facebookpagina verschijnen foto’s en video’s van lokale ondernemers om belangrijke info te delen en te laten zien dat ze er nog zijn. Ook is persoonlijke hulp bij social media mogelijk. Ondernemers die met wat voor vraagstukken dan ook op gebied van sociale media worstelen in deze hectische tijd kunnen zich aanmelden en worden de komende week gratis geholpen waar mogelijk.