[VIDEO] LVTV en Support Your Locals LV gaan ondernemers tijdens lockdown ondersteunen

Veel ondernemers kunnen door de lockdown niet meer ondernemen of moeten hun bedrijfsvoering aanpassen. Een reden voor het lokale nieuwsplatform LVTV en Support Your Locals om direct actie te ondernemen en de krachten in Leidschendam-Voorburg te bundelen met Support Your Locals LV.

Krachten bundelen voor de ondernemers
“Samen bereiken we door deze bundeling van krachten ruim 10.000 lokale volgers in Leidschendam-Voorburg. Wij gaan video’s maken bij ondernemers zodat zij hun verhaal kunnen vertellen over hoe ze blijven ondernemen tijdens de lockdown. Denk bijvoorbeeld aan winkels die nu ook online gaan verkopen. Dat moeten de klanten weten. Dat kan bij uitstek via onze platformen, want wij bereiken de inwoners.” Aldus LVTV.

Ondernemers door moeilijke periode heen helpen
Dave Fisser, mede-initiatiefnemer van Support Your Locals L-V voegt daaraan toe: “Na de samenwerking met de jongerenraad van de Rabobank zijn we blij dat weer een goede partij zich spontaan aanmeldt om actief mee te helpen om lokale ondernemers te ondersteunen. Iedereen die op wat voor manier iets wil betekenen voor ons hulpplatform roepen we dan ook op om contact met ons op te nemen om te bekijken hoe wij elkaar als lokale ondernemers door deze vervelende periode heen kunnen helpen”

Schrijf je nu in en doe mee!
Ben jij een ondernemer die kosteloos gebruik van wil maken van deze mogelijkheid, laat het ons dan weten. Je moet daarvoor wel ingeschreven staan op de website van Support Your Locals. Inschrijving op deze site is slechts een paar minuten werk, kosteloos en mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg en de Rabobank.