[VIDEO] Muziekschool Heroes opent deuren op Looierslaan

Na drie jaar stevig te hebben geklust opent de nieuwe muziekschool Heroes de deuren. Leidschendam-Voorburg.tv was te gast bij eigenaar Koen van Dijk voor een rondleiding.

Langgekoesterde wens
Nog maar 26 jaar oud en nu al mag hij zich directeur en eigenaar noemen van muziekschool Heroes. Koen van Dijk realiseerde  zijn langgekoesterde wens op de locatie van de voormalige wasserij aan de Looierslaan. Afgelopen drie jaren is Koen druk geweest voor de locatie en verbouwing ervan.

Heroes
De muziekschool heeft de naam ‘Heroes’ gekregen. Het is een referentie naar David Bowie, maar geeft ook betekenis aan de school: “Het is een plek waar je komt om jouw helden te bestuderen, daarvan te leren en op het pad te komen om zelf een held te worden”, zo legt Koen uit.

Verschillende instrumenten
Bij de muziekschool worden vooralsnog met name de popinstrumenten aangeboden om les op te krijgen. Denk daarbij aan drums, (bas)gitaar, toetsen of piano en zanglessen. Koen vult wel aan: “We staan er ook nog voor open om in de toekomst klassieke instrumenten aan te bieden.”

In de muziekschool zijn verschillende oefen- en lesruimtes geïnstalleerd. Ook zijn er ruimtes waar grotere groepen terecht kunnen, bijvoorbeeld voor bands, workshops of groeplessen.

Aanmelden
Wil je meer weten over muziekschool Heroes of over hoe aan te melden? Ga dan naar muziekschoolheroes.nl