[VIDEO] Muziek&Theater ’t hART uit Voorburg maakt bijzonder muziekstuk

Muzikanten uit onze gemeente, maar ook daarbuiten hebben meegedaan aan de totstandkoming van een bijzonder muziekstuk genaamd: Nootoproep van ’t hART: Muziek is Aanstekelijk!

hART onder de riem
Nadia Askarova van Muziek&Theater ’t hART uit Voorburg heeft deze compositie begeleid vanuit haar hART onder de riem project. Het theater staat bekend om de unieke muziektheaterproducties voor kinderen en volwassenen.

In het zonnetje zetten
Nadia is dankbaar voor iedereen die heeft meegewerkt aan het liedje: “Ik wil heel graag iedereen die mij heeft geholpen om dit mooi project mogelijk te maken in het zonnetje zetten. Ook willen we zo veel mogelijk mensen blij maken met deze bijzondere compositie. Er zit ook een karaoke versie bij om lekker mee te zingen en te dansen.”

Muziek geeft steun in moeilijke tijden
“Dit muziekstuk is onze hARTegift en een steentje erbij aan alle inspanningen van iedereen die probeert de mensen te steunen en aan te moedigen in deze moeilijke tijden. En mijn geweldige collega’s en kinderen die meegedaan hebben, verdienen het echt om in het zonnetje gezet te worden voor hun mooie bijdragen.”

Karaoke versie
De karaoke versie van het liedje is te bekijken op de Youtube pagina van hART Voorburg.