[VIDEO] Muzikale maandag op Stompwijkse basisschool

Sinds begin dit jaar organiseert SenW ook schoolactiviteiten in Stompwijk. Voor leerlingen van de Maerten van den Veldeschool was het maandag feest omdat ze voor ouders, opa’s, oma’s en vrienden mochten optreden.

Music Monday
Tijdens ‘Music Monday’ is het muziek wat de klok slaat! Kinderen uit groep 5 t/m 8 krijgen zangles en leren blokfluit spelen (groep 3 en 4). De muzikanten in de dop leren de basisbeginselen van de instrumenten, zoals wat melodieën betekenen en ritmes spelen. Zangcoach Marian Pijnaker van Zangstudio The Voice heeft veel ervaring met lesgeven aan de jeugd. Ze werkt al een aantal jaren voor de Brede School Leidschendam-Voorburg.

Ze hebben het heel goed gedaan
De lessen in Stompwijk zijn een thuiswedstrijd voor de enthousiaste zangcoach. Marian Pijnaker: ‘Het is een heerlijke groep om mee te werken. LVTV was bij het optreden en sprak met Marian: ‘We hebben acht lessen gehad met een afsluiting met een optreden. Ze hebben het heel goed gedaan. Het is erg leuk om de meiden te kunnen ontvangen in onze eigen zangstudio!’