[VIDEO] Nostalgie langs de Vliet in Stompwijk groot succes

Vrijdag werd voor de derde keer Nostalgie langs de Vliet georganiseerd door SenW. De vorige edities waren nog in Voorburg en Vlietlanden, maar nu was het in Stompwijk. Het was de afsluiting van de Nationale Sportweek die van van 17 tot en met 26 september gehouden werd.

Nationale Sportweek
Tijdens de week, die de start van het sportieve jaar aftrapt, werden meerdere sportieve activiteiten georganiseerd. Waaronder de Nostalgie langs de Vliet-wandeling voor 55-plussers met ruim 50 deelnemers. Maar ook de 10@10 Challenge waar leerlingen op school 10 sporten in 10 minuten leren kennen en een EHBO-webinar voor sportverenigingen, waar vijf sportclubs aan deelnamen, werden enthousiast ontvangen.

Nostalgie Langs de Vliet
Wethouder Astrid van Eekelen was aanwezig bij de Nostalgie langs de Vliet-wandeling. Zij roept iedereen op om kennis te maken met de sportverenigingen in de gemeente. Wethouder Astrid van Eekelen (Sport): “Beweging is belangrijk voor jong en oud. Op sportgebied is er voor iedereen wel iets te doen. Dus maak gratis kennis met een van de leuke verenigingen die onze gemeente rijk is!”