[VIDEO] Officiële heropening Damcentrum gevierd met burgemeester en wethouders

In de afgelopen periode heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg gewerkt aan het vernieuwen van de riolering en de herinrichting van de Nieuwstraat en de omgeving.

Damcentrum open voor iedereen
Wethouder Nadine Stemerdink sprak de aanwezigen zaterdag 9 november toe in restaurant De Heerlijkheid op het Damplein. Daar schuilden mensen voor de regen voordat de officiële openingshandeling plaatsvond. Net voor 10:30 werd het droog en kon het volledige college op de fiets de nieuwe straat openen.

Sorry voor de overlast
Nadine benadrukte dat ze weet dat er veel gebeurd is en dat de weg een tijdje heeft opengelegen. ”We realiseren wat dat betekend voor de bewoners en ondernemers, maar het kon echt niet anders. Sorry als u veel overlast heeft ervaren maar ik hoop dat iedereen vanaf nu volop naar het Damcentrum komt om te winkelen, een terrasje te pakken of boodschappen te doen. Dank aan iedereen voor zijn geduld en dank aan de medewerkers van de gemeente.

College reed mee in treintje
Na de officiële openingshandeling reed het college in een treintje door het Damcentrum met enkele genodigden. Ook LVTV reed mee en sprak wethouder Stemerdink. Ondanks het regenachtige weer waren er toch redelijk wat mensen afgekomen op de feestelijkheden.